Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Alpakka & Alpakkablandinger

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Indiecita, 100% Alpakka
  Lækkert 3-trådet kamgarn spundet af ren alpaka.
 • Alpaca 1, 100% fin alpaca
  Isagers Alpaca 1 er en fantastisk følgetråd, der trods sin finhed virkelig kan give fylde til et strikketøj. Alpaca 1 er afstemt i Isagers unikke farveskala i douchede toner.
 • Alpaca 2, 50% Alpaca + 50% Uld
  Isagers Alpaca 2 er et skønt alpaca/uld garn, fint og let. Alpaca 2 er afstemt i Isagers unikke farveskala i let douchede toner.
 • Snefnug, 55% Alpaca + 35% Bomuld + 10% Ekstrafin Merino
  SNEFNUG er en super blød og lækker kvalitet, bestående af 100% naturmaterialer. SNEFNUG består af 55% Alpaca, 35% bomuld og 10% ekstra fin merinould. Den anbefalede pinde størrelse er p. nr 4-6 og den vejledende strikkefasthed er 12-16 m pr 10 cm og ca. 24 p i højden. Løbelængden er 110 m pr nøgle af 50 gram. Garnet er meget velegnet til baby, børne og voksen strik. Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde, med uldvaskemiddel! Efter at være skyllet op, skal modellen liggetørre fladt.Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, så derfor anbefales det kun at HÅNDVASKE det færdige arbejde!