Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Bomuld & Bomuldsblandinger

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Rasmilla's Yndlingsgarn, 45% Bomuld + 55% Uld
  Rasmilla's Yndlingsgarn er et tyndt garn, spundet af 1 tråd lammeuld og 1 tråd fin bomuld. Blandingsforholdet er 55% lammeuld og 45% bomuld. Denne blanding giver et smukt garn der på én gang har uldens rustikke look og bomuldens vidunderlig glans. Garnet er så blødt, at selv en nyfødt eller ekstremt uldsarte kan have det direkte på huden.
 • Rasmilla's tykke Yndlingsgarn, 45% Bomuld 55% Lammeuld
  Rasmilla's tykke Yndlingsgarn 6 trådet, spundet af 3 tråde lammeuld og 3 tråde fin bomuld. Blandingsforholdet er 55% lammeuld og 45% bomuld. Denne blanding giver et smukt garn der på én gang har uldens rustikke look og bomuldens vidunderlig glans. Garnet er så blødt, at selv en nyfødt eller ekstremt uldsarte kan have det direkte på huden.
 • Karen Klarbæk 8/4 Color Cotton 100% ØKO Bomuld
  Karen Klarbæks Color Cotton, er et fantastisk økologisk bomuldsgarn.Produceret af 100% økologisk bomuld. Med EasyPull®, der gør det enkelt at trække tråden ud fra midten af nøglet.
 • Karen Klarbæk 8/8 Color Cotton 100% ØKO Bomuld
  Karen Klarbæks Color Cotton, er et fantastisk økologisk bomuldsgarn.Produceret af 100% økologisk bomuld. Med EasyPull®, der gør det enkelt at trække tråden ud fra midten af nøglet.
 • Økologisk Sommeruld, 30% Bomuld + 70% Uld
 • Snefnug - 55%Alpaka+35%Bomuld+10%Ekstrafin Merino
  SNEFNUG er en super blød og lækker kvalitet, bestående af 100% naturmaterialer. SNEFNUG består af 55% Alpaca, 35% bomuld og 10% ekstra fin merinould. Den anbefalede pinde størrelse er p. nr 4-6 og den vejledende strikkefasthed er 12-16 m pr 10 cm og ca. 24 p i højden. Løbelængden er 110 m pr nøgle af 50 gram. Garnet er meget velegnet til baby, børne og voksen strik. Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde, med uldvaskemiddel! Efter at være skyllet op, skal modellen liggetørre fladt.Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, så derfor anbefales det kun at HÅNDVASKE det færdige arbejde!
 • Merci, 50% Pimabomuld + 50% Superwash Uld, 200m pr 50g
  Merci fra Filcolana, er et dejligt, meget blødt 4-trådet garn spundet af en lækker blanding af superwash-behandlet uld og pimabomuld.