Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Rasmilla's eget garn

Der er 8 varer.

Rasmilla's eget garn, er garn i forskellige kvaliteter direkte importeret fra England. Med den direkte import kan vi holde prisen nede, så garnet stadig fås til en billig penge trods den høje kvalitet.

Når vi vælger garn til vores eget mærke bliver der lagt stor vægt på kvailteten. Garnet skal være spundet af rene naturmaterialer, det skal strikke smukt op og frem for alt skal garnet være "færdigt", det vil sige fuldstændigt fri for spindeolie.
Farverne i Rasmilla garnerne er mestendels specialfarver, der ikke kan fås andre steder.

Underkategorier

  • Rasmilla's Yndlingsgarn - 55% Lammeuld 45% Bomuld, 350 m pr. 50g
    Rasmilla's Yndlingsgarn er et fint 2-trådet garn spundet af 55% Lammeuld + 45% Bomuld. Netop denne blanding giver et fint og utroligt let garn, der samtidig er utroligt blødt, hvilket gør det fantastisk velegnet til baby- og børnestrik.Takket være den lange løbelængde på 350 m pr 50 g, er Rasmilla's Yndlingsgarn et billigt garn at strikke med, ofte går der ikke mere end 4-5 ngl til en trøje i str M.Rasmilla's Yndlingsgarn er et færdigt garn der inden opvinding er vasket fuldstændigt fri for spindeolie. Strikkefasthed: 1 tråd: 27-30 m på p 2½-3 = 10 cm.2 tråde: 20-23 m på p nr. 4 = 10 cm. Vaskevejledning:Håndvask i halvlunkent vand, eller på vaskemaskinens uldprogram; Læg det færdige strik i en vaskepose og indstil temperaturen på max 20 gr, vask med et anerkendt uldvaskemiddel og centrifuger ved 800 omdr. Lad tørre liggende.
  • Rasmilla's Fineste Uld, 100% Uld, 285m pr 50 g
    Rasmilla's Fineste Uld er et fint 2 trådet uldgarn, spundet af ren ny uld. I Rasmilla's Fineste Uld er fibrene farvet før garnet er spundet, hvilket giver et utroligt smukt farvespil i såvel garn, som det færdige strik. Rasmilla's Fineste Uld er GARANTERET FRI FOR SPINDEOLIE* (læs mere om spindeolie nedenfor), hvilket vil sige at garnet er vasket, har foldet sig ud, og viser sig fra sin smukkeste side allerede mens du strikker. Strikkefasthed: 1 tråd: 25-28 m på p 3-3½ = 10 cm.2 tråde: 18-21 m på p 4-5 = 10 cm. Vaskevejledning:Håndvask i halvlunkent vand, eller på vaskemaskinens uldprogram; Læg det færdige strik i en vaskepose og indstil temperaturen på max 20 gr, vask med et anerkendt uldvaskemiddel og centrifuger ved 800 omdr. Lad tørre liggende. *Spindeolie bruges som smøreolie på de store spindemaskiner på spinderiet. Spindeolie har intet at gøre med fåreuldens naturlige fedtstof lanolin. Spindeolie er et kemisk produkt fremstillet til industrien og kan fremkalde kraftige allergiske reaktioner, så som kløe, udslæt, sår i hænderne, samt påvirket åndedræt. Hos Rasmilla har vi fravalgt alle produkter indeholdende spindeolie.
  • Rasmilla's tykke Yndlingsgarn - 55% Lammeuld 45% Bomuld, 117m pr 50g
  • Rasmilla's Tynde Uld - 100% Geelong Uld, 350 m pr 50g
  • Rasmilla's Garn de Luxe - 90% Donegal Uld 10% Silke, 240m pr 100g - Dette garn udgår