Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Rasmilla's eget garn

Der er 8 varer.

Rasmilla's eget garn, er garn i forskellige kvaliteter direkte importeret fra England. Med den direkte import kan vi holde prisen nede, så garnet stadig fås til en billig penge trods den høje kvalitet.

Når vi vælger garn til vores eget mærke bliver der lagt stor vægt på kvailteten. Garnet skal være spundet af rene naturmaterialer, det skal strikke smukt op og frem for alt skal garnet være "færdigt", det vil sige fuldstændigt fri for spindeolie (Rasmilla's Garn de Luxe indeholder spindeolie - derfor er dette garn nedsat til en særligt god pris).
Farverne i Rasmilla garnerne er mestendels specialfarver, der ikke kan fås andre steder.

Pt. har Rasmilla 4 forskellige kvaliteter:

Underkategorier

  • Rasmilla's Yndlingsgarn - 55% Lammeuld 45% Bomuld, 350 m pr. 50g
    Rasmilla's Yndlingsgarn er et fint 2-trådet garn spundet af 55% Lammeuld + 45% Bomuld. Netop denne blanding giver et fint og utroligt let garn, der samtidig er utroligt blødt, hvilket gør det fantastisk velegnet til baby- og børnestrik.Takket være den lange løbelængde på 350 m pr 50 g, er Rasmilla's Yndlingsgarn et billigt garn at strikke med, ofte går der ikke mere end 4-5 ngl til en trøje i str M.Rasmilla's Yndlingsgarn er et færdigt garn der inden opvinding er vasket fuldstændigt fri for spindeolie. Strikkefasthed: 1 tråd: 27-30 m på p 2½-3 = 10 cm.2 tråde: 20-23 m på p nr. 4 = 10 cm. Vaskevejledning:Håndvask i halvlunkent vand, eller på vaskemaskinens uldprogram; Læg det færdige strik i en vaskepose og indstil temperaturen på max 20 gr, vask med et anerkendt uldvaskemiddel og centrifuger ved 800 omdr. Lad tørre liggende. MÆNGDERABAT: KØB 10 NGL RASMILLA'S YNDLINGSGARN OG FÅ DET 10. NGL GRATIS. Godkend det fulde beløb, vi fratrækker rabatten manuelt.
  • Rasmilla's Tynde Uld - 100% Geelong Uld, 350 m pr 50g
  • Rasmilla's Garn de Luxe - 90% Donegal Uld 10% Silke, 240m pr 100g - Dette garn udgår