Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Strikke- og hæklekits

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Krea DeLuxe
  Krea DeLuxe udvikler de lækreste hækle- og sykits. Alt er virkelig gennemført og i materialevalg har Krea DeLuxe tænkt i økologi og bæredygtighed. Alle garner er økologiske. Alle kits leveres i fine æsker eller kufferter, lige til at bruge hvis det færdige projekt skal gives videre som gave.
 • Legetøj
 • Navia
 • Kastaniestrik-minikits
  Nu bliver det ikke mere yndigt eller finurligt...De små kits fra Kastaniestrik er så fine og delikate at man næsten ikke nænner at pakke dem ud og strikke dem.Tina Vejlø Andersen, den superkreative kvinde bag Kastaniestrik finder på de sødeste små ting der strikkes nærmest på en aften. Alle små kits er ledsaget af et lille citat eller digt fra H.C. Andersens Eventyr. Strik et par rappenskralder, et grantræ eller en flok nisser til dig selv, eller giv et lille kit som værtindegave. Hvis du nænner at forære det væk.
 • Handwork Design
  Handwork Design udtænker de skønneste, skøre og skæve hæklede tting. Det er svært ikke at forelske sig hovedkuls i et Snabeldyr, eller Pølsehunden Morris med den store personlighed.