Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

K (Knit) Se fuld størrelse

K (Knit)

K (Knit) udkommer den 23. marts 2018 - forudbestil bogen i dag, så har du den på udgivelsesdagen. 

K (Knit) af Helga Isager, henvender sig primært til begyndere og letøvede strikkere. Hver af bogens 10 opskrifter indledes med en strikkeprøve, gengivet i naturlig størrelse. Ved at strikke prøven kan man dels afprøve de teknikker, man støder på undervejs i strikningen af selve modellen, og samtidig tjekke, at strikkefastheden passer blot ved at lægge den fysiske prøve oven på fotoet i bogen. Der er ligeledes en udbygget strikkeskole bagerst i bogen med udførlige tegninger.

De anvendte teknikker er enkle, og flere af modellerne kræver kun minimal montering. Til gengæld har jeg arbejdet med miks af farver og kvaliteter, hvilket giver spændende meleringer og utraditionelle farvesammensætninger. Snittene er klassiske og enkle, men der er som altid lagt vægt på den gode pasform.

Bogen indeholder 10 opskrifter i str. s, m, l og xl: En cardigan, en jakke, en sweater, et tørklæde, en hue og lette bluser med korte og lange ærmer.

Helga Isager

DKK 199,00

Kunder, der købte denne vare, købte også: