Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Uld & Uldblandinger

Der er 1 vare.

Underkategorier

 • Rasmilla's Fineste Uld, 100% Uld
  Rasmilla's Fineste Uld er et fint 2 trådet uldgarn, spundet af ren ny uld. I Rasmilla's Fineste Uld er fibrene farvet før garnet er spundet, hvilket giver et utroligt smukt farvespil i såvel garn, som det færdige strik. Rasmilla's Fineste Uld er GARANTERET FRI FOR SPINDEOLIE* (læs mere om spindeolie nedenfor), hvilket vil sige at garnet er vasket, har foldet sig ud, og viser sig fra sin smukkeste side allerede mens du strikker. *Spindeolie bruges som smøreolie på de store spindemaskiner på spinderiet. Spindeolie har intet at gøre med fåreuldens naturlige fedtstof lanolin. Spindeolie er et kemisk produkt fremstillet til industrien og kan fremkalde ret kraftige allergiske reaktioner, så som kløe, udslæt, sår i hænderne, samt påvirket åndedræt. Hos Rasmilla har vi fravalgt alle produkter indeholdende spindeolie.
 • Rasmilla's Yndlingsgarn, 55% Uld + 45% Bomuld
  Rasmilla's Yndlingsgarn er et tyndt garn, spundet af 1 tråd lammeuld og 1 tråd fin bomuld. Blandingsforholdet er 55% lammeuld og 45% bomuld. Denne blanding giver et smukt garn der på én gang har uldens rustikke look og bomuldens vidunderlig glans. Garnet er så blødt, at selv en nyfødt eller ekstremt uldsarte kan have det direkte på huden.
 • Snefnug, 55% Alpaca+35% Bomuld+10% Ekstrafin Merino
  SNEFNUG er en super blød og lækker kvalitet, bestående af 100% naturmaterialer. SNEFNUG består af 55% Alpaca, 35% bomuld og 10% ekstra fin merinould. Den anbefalede pinde størrelse er p. nr 4-6 og den vejledende strikkefasthed er 12-16 m pr 10 cm og ca. 24 p i højden. Løbelængden er 110 m pr nøgle af 50 gram. Garnet er meget velegnet til baby, børne og voksen strik. Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde, med uldvaskemiddel! Efter at være skyllet op, skal modellen liggetørre fladt.Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, så derfor anbefales det kun at HÅNDVASKE det færdige arbejde!
 • Rasmilla's tykke Yndlingsgarn - 55% Lammeuld 45% Bomuld
  Rasmilla's tykke Yndlingsgarn er den 6-trådede udgave af det almindelige Rasmilla's Yndlingsgarn. Rasmilla's tykke Yndlingsgarn er spundet af 3 tråde lammeuld og 3 tråde fin bomuld. Blandingsforholdet er 55% lammeuld og 45% bomuld. Denne blanding giver et smukt garn der på én gang har uldens rustikke look og bomuldens vidunderlig glans. Garnet er så blødt, at selv en nyfødt eller ekstremt uldsarte kan have det direkte på huden.
 • Økologisk Sommeruld, 70% Uld + 30% Bomuld
  Sommerulden består af 70% økologisk Merinould og 30% økologisk Bomuld. Garnet er virkelig velegnet til baby og børnestrik. Vaskes på uldprogram i maskinen max 30gr.
 • Rasmilla's Tynde Uld, 100% Uld
  Rasmilla's Tynde Uld er en fin og tynd uld, der i løbelængde og fylde passer præcis sammen med Rasmilla's Yndlingsgarn. Ulden er den fineste Geelong, så blød at man nærmest nægter at tro at der er tale om 100% uld.
 • Rasmilla's Garn de Luxe, 90% Uld + 10% Silke
  Navnet siger det hele, dette er virkelig Garn de Luxe. Garnet indeholder en smule spindeolie, dette vaskes ud i første vask. Hvert bundt vejer mindst 112gr, dette for at kompensere for indholdet af spindeolie, samt knuder der kan forekomme i enkelte bundter.
 • Highland Silk, 80% Uld + 20% Silke
  Highland Silk er et fantastisk smukt garn, hvor blandingen af smukt spundet peruviansk uld blandet og den blanke silke virkelig giver en ypperlig glans.
 • Alpaca 2, 50% Uld + 50% Alpaca
  Isagers Alpaca 2 er et skønt alpaca/uld garn, fint og let. Alpaca 2 er afstemt i Isagers unikke farveskala i let douchede toner.
 • Tusindfryds HverdagsUld, 100% Ren ny Uld
  Tusindfryds Hverdagsuld er et let totrådet uldgarn spundet af 100% Ren Ny Uld. HverdagsUlden er let, sprød og dejligt slidstærk.
 • Tusindfryds NY EngleUld, 100% Merinould
  Tusindfryds Ny Engleuld er spundet af 100% merinould af højeste woolmark certificerede kvalitet.
 • Pernilla, 100% Uld
 • Peruvian Highland Wool, 100% Uld
  Peruvian Highland Wool er et godt gedigent basisgarn. På trods af at det er 100% uld er det blødt, luftigt og kradsefrit.
 • Arwetta Classic, 80% Merino + 20% Polyamid
  Arwetta Classic er et dejligt blødt og slidstærk strømpegarn. Udover at være et perfekt strømpegarn, kan Arwetta Classic med fordel bruges til bl.a. baby og børnetøj, da garnet tåler maskinvask på 40 grader. SUPERWASH
 • Merci, 50% Superwashed Uld + 50% Pimabomuld, 200m pr 50g
  Merci fra Filcolana, er et dejligt, meget blødt 4-trådet garn spundet af en lækker blanding af superwash-behandlet uld og pimabomuld.
 • Anina, 100% Merino
  Lækkert og ualmindeligt blødt 4-trådet uldgarn. Anina er kamgarnspundet af 100 % superwash-behandlet merinould. Ulden, garnet er spundet af, er det blødeste af det bløde. SUPERWASH
 • Lama Uld, 50% Uld + 50% Lama Uld
  Lamaulden er et eksklusivt naturprodukt, med en unik evne til at beskytte mod kulde, idet fibrene er hule modsat de kompakte fibre fra får. Derfor har lamaulden en bedre isolationsevne og er varmere end fåreuld.
 • Yaku, 100% Uld
  100% Uld, smukt meleret og specielt fremstillet for CaMaRose - SUPERWASH
 • Håndværksgarn, 100% Uld
  Håndværksgarnet er sublim blanding af uld fra Hjeltsholts egen besætning af gotlandske får samt merino fra Falklandsøerne. Garnet er blødt og luftigt og findes både i ensfarvet og som farveskiftegarn. 
 • Dansk Pelsuld 8/2, 100% Uld
  Den Gotlandske pelsuld er en meget glat og glansfuld uldfiber. For at opnå kvalitetsgarnet Dansk Pelsuld, har Hjelholt blandet den skandinaviske pelsuld med en mindre mængde lækker blød uld af merino typen. Merinoulden som vi anvender kommer fra de Brittiske Falklandsøer, hvor der pga. klimaet er optimale betingelser for en dyreetisk produktion af merinould.
 • Hjelholts Mohairgarn 1-tråd, 25% Merino+75% Kidmohair, 350m pr 50g
  Hjelholts Mohairgarn er et smukt blødt garn bestående af 75 % Kidmohair og 25 % Falklands Merinould.
 • Hjelholts Mohairgarn 2-trådet, 25% Merino+75%Kidmohair, 175m pr 50g
  Hjelholts Mohairgarn er et smukt blødt garn bestående af 75 % Kidmohair og 25 % Falklands Merinould.
 • Hjelholts Merino, 100% Merino Uld
  Hjelholts Merino er fremstillet af blød og lækker merinold fra Falklandsøerne.
 • 1-trådet fra Hjelholt, 100% Uld
  Hjelholts 1-trådet findes både som ensfarvet og farveskiftegarn. Fremstillet af glansfuld Gotlandsk Pelsuld og blød Falklands merino.
 • Rauma Finull, 100% Uld
  Rauma Finull er fin og sprød, et godt klassisk uldgarn der er utroligt strikvenligt. Finullgarnet filter også ualmindeligt villigt, så vær lidt varsom med vasken med mindre du har til hensigt at filte selvfølgelig.
 • Mini Raggi, 75% Uld + 25% Polyamid